2014. június 20., péntek

Personal Taste - 개인의 취향

Egyéb cím: Personal Preference

Dél-Koreai sorozat / 2010
Epizód: 16
Rendezte: Son Hyeong-Seok, No Jong-Chan
Writer: Lee Sae-In, Kim Hee-Ju
Főszereplők: Lee Min-Ho, 
                      So Je-Jin,
                      Kim Ji-Seok, 
                      Wang Ji-Hye

Park Gae In egy elismert építőipari tervező lánya, aki a 20-as évei közepén jár és bútortervezőként próbálja beindítani első vállalkozását. Gae In szerelemi téren tapasztalatlan, hiszékeny és naiv lány, akire még a szétszórtság és a bajkeverés is jellemző, de egy biztos, az optimizmusa sohasem hagyja el…
Jeon Jin Ho egy feltörekvő tervező, aki azért, hogy egy művészeti központ tervezését elnyerje, tapasztalat szerzés címén szeretné megismerni a titkos Sanggojae-t, Gae In apja által tervezett ház titkát.
Egy nagy csalódás után Gae In lakótársnak maga mellé veszi Jin Ho-t, akit bizonyos félreértések miatt melegnek hisz. Jin Ho eléri célját, megismeri Sanggojae-t, és egyben bepillantást nyer Gae In életébe, aki a lassan kialakuló bizalom hatására barátként kezd tekinteni Jin Ho-ra és olyannyira megnyílik, hogy megkéri „meleg” barátját, segítsen neki levetkőzni a férfiak miatti naívságát és faragjon igazi nőt belőle. Megindul a Gae In személyiségének átalakulása, (persze közben Jin Ho is látványosan sokat fejlődik Gae In hatására)
Természetesen, ahogy haladunk előre jönnek  a bonyodalmak és a szerelem :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése