2015. szeptember 28., hétfő

Time Between Dog and Wolf / 개와 늑대의 시간

Dél-Koreai sorozat / 2007       

Epizód:  16
Rendezte: Kim Jin Min                              
Forgatókönyv: Han Ji Hoon, Yoo Young Jae
Főszereplők:  Lee Joon-Gi
                     Nam Sang-Mi
                     Jung Kyung-Ho

Lee Kanchana, a koreai származásu tailandi ügyésznő egy nagy alvilági, Cheongbang nevü bandát akar leleplezni. Nemcsak hivtali kötelességböl, hanem személyes bosszúbol is cselekszik – évekkel ezelőtt, a férjét uganaz a banda ölte meg. Csakhogy nem sikerül neki, sőtt, a banda egyik fontos tagja, Mao Liwarat, megöli őtt, a nő kisfia szeme láttára. Tett közben, a gyilkos rájön hogy a Soo Hyun nevü kisfiú, a saját kislányának, A-Ri-nak jóbarátja, és megkíméli a gyermek életét.
Az árván maradt gyereket, a koreai titkosszolgálat egyik ügynöke neveli fel, együtt a saját fiával, Min Gi-vel, szeretettel és apai gondoskodással, tehát szinte normális hogy nagykorukra, a két fiú, ennek pályájára lépnek.
Csak hogy a sors iróniájaként, Soo Hyun első titkosszolgálati feladata közben, ráismer anyja gyilkosára, és a sokk hatására, sulyos szakmai hibát követ el. És a sors tetőzi az iróniát azzal is hogy A-Ri újbol felbukkan az életében…
Mit választ Soo Hyun? A bosszút vagy a szerelmet? Tudja A-Ri ki valójában mi az édesapja? Ő kit fog választani? Az apját vagy a szerelmét? Vagy talán egy harmadikat? És a gyilkos Mao, meddig megy el kegyetlenségében? Feláldozza lányát a banda érdekében?
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése